,

,

Ról ről

"Európai Bitcoiners" est. A Block 731398 egy oktatási és közösségi kezdeményezés, amely összehozza az összes európai plebs-t és azokat, akik szeretnének tanulni a Bitcoinról. Ez az elosztott nonprofit kezdeményezés a megosztás, az együttműködés és a Bitcoin Education platformjának kiépítésére összpontosít, áthidalva a nyelvek, régiók és országok közötti szakadékot Európa-szerte.

Elosztott oktatási hálózatként nincs központi hatóság vagy irányítás ehhez a kezdeményezéshez, és kizárólag a részvételre, a tartalom önkéntes alapon történő gyógyítására támaszkodik. Európa-szerte bárki hozzájárulhat e kezdeményezés hatókörének kiépítéséhez és kiterjesztéséhez, bárhol Európa-szerte. Csakúgy, mint, más bitcoiners szerte a világon is szívesen hozzájárulnak, és segít bővíteni az anyag, a szakértelem és a hatálya is.

Az európai kontinens lakosságának többsége nem ismeri a Bitcoint, és ez arra készteti őket, hogy elhiggyék a propagandát, a hamis adatokat és információkat, valamint az időszerű FUD-t* azok által terjesztett időben, akik vagy nem értik a Bitcoint, vagy ellenzik az innovációt vagy a fejlesztést, amely jobban helyettesíti azt, amit kínálnak.

A kis HODler Képregények Lina Seiche

Az emberi történelem során, valahányszor új találmányt vagy innovációt hoztak a tömegekhez, ellenségeskedéssel foglalkoztak vele. Sok ilyen példa közé tartozik a nyomda, a villanykörték feltalálása, sőt az internet is. Ha ma azt mondjuk bárkinek, hogy ezeket az újításokat, amelyeket a társadalomba hoztak, negatívnak tekintették, sokan talán nem hiszik el.

FUD: Daily Mail, 2000 (Internet) vs WEF, 2017 (Bitcoin)

Hasonló nézeteket osztanak meg ma a Bitcoinról, démonizálva vagy kétségeket keltve vele kapcsolatban. A Bitcoin a "Satoshi Nakamoto" technológiai, matematikai és gazdasági csodája, amely számos formát tart decentralizált formájában: eszköz, csereeszköz és hálózat. A legtöbb ember, aki nem érti a Bitcoint, hajlamos hinni a FUD-nak.

Így ez a kezdeményezés egy céllal jött létre - "A tudás megosztása és a tömegek oktatása a Bitcoinról és arról, hogy ez hogyan segítheti őket, valamint a FUD tényekkel való kezelése". Oktatási anyagok, cikkek, videók, podcastok, valamint workshopok és meetupok összehozása az összes keményen dolgozó bitcoinostól Európa-szerte.

A *FUD a "félelmet, bizonytalanságot és kétséget" jelenti. Ez egy kommunikációs taktika, amelyet arra használnak, hogy befolyásolják az embereket, hogy negatív képet kapjanak valamiről, általában szándékos félretájékoztatás vagy félelemkeltés révén.