,

,

Om

'Europæiske Bitcoiners' est. Block 731398 er et uddannelses- og samfundsinitiativ, der samler alle europæiske Plebs og dem, der ønsker at lære om Bitcoin. Dette distribuerede nonprofitinitiativ er fokuseret på at opbygge en platform til deling, samarbejde og Bitcoin Education, der bygger bro over kløften mellem sprog, regioner og lande i hele Europa.

Som et distribueret uddannelsesnetværk er der ingen central myndighed eller ledelse for dette initiativ og er udelukkende afhængig af deltagelse, kuratering af indhold på frivillig basis. Alle, hvor som helst i Europa, kan bidrage til at opbygge og udvide omfanget af dette initiativ. Samt andre bitcoinere rundt om i verden er også velkomne til at bidrage og hjælpe med at udvide materialet, ekspertisen og omfanget af det.

Størstedelen af befolkningen på tværs af det europæiske kontinent mangler viden om Bitcoin, og det får dem til at tro på propaganda, falske data og information samt den rettidige FUD* spredt af dem, der enten ikke forstår Bitcoin eller står imod innovation eller udvikling, som giver en bedre erstatning for det, de har at tilbyde.

The Little HODLer Comics af Lina Seiche

Gennem hele menneskehedens historie, hver gang en ny opfindelse eller innovation er blevet bragt til masserne, er den blevet behandlet med fjendtlighed. Mange sådanne eksempler omfatter trykpressen, opfindelsen af pærer og endda internettet. Hvis vi i dag siger til nogen, at disse innovationer, der blev bragt til samfundet, blev set som negative, tror mange mennesker måske ikke på det.

FUD: Daily Mail, 2000 (Internet) vs WEF, 2017 (Bitcoin)

Lignende synspunkter deles om Bitcoin i dag, dæmoniserer eller skaber tvivl om det. Bitcoin er et teknologisk, matematisk og økonomisk vidunder af 'Satoshi Nakamoto', som har tendens til at holde mange former i sin decentrale form: Et aktiv, et udvekslingsmedium og et netværk. De fleste af de mennesker, der ikke forstår Bitcoin, har en tendens til at tro på FUD.

Således er dette initiativ blevet oprettet med et mål - "At dele viden og uddanne masserne om Bitcoin, og hvordan det kan gavne dem, samt at tackle FUD med fakta". Samler undervisningsmateriale, artikler, videoer, podcasts samt workshops og meetups fra alle de hårdtarbejdende bitcoinere rundt om i Europa.

*FUD står for "frygt, usikkerhed og tvivl". Det er en kommunikationstaktik, der bruges til at påvirke folk til at have en negativ opfattelse af noget, generelt gennem bevidst misinformation eller tilskyndelse til frygt.