,

,

Noin

'Eurooppalaiset Bitcoinerit' est. Block 731398 on koulutus- ja yhteisöaloite, joka kokoaa yhteen kaikki eurooppalaiset plebit ja ne, jotka haluavat oppia Bitcoinista. Tämä jaettu voittoa tavoittelematon aloite keskittyy rakentamaan foorumin jakamiselle, yhteistyölle ja Bitcoin Educationille, mikä kaventaa kielten, alueiden ja maiden välistä kuilua kaikkialla Euroopassa.

Hajautettuna koulutusverkostona tälle aloitteelle ei ole keskusviranomaista tai hallintoa, ja se perustuu yksinomaan osallistumiseen, sisällön kuratointiin vapaaehtoiselta pohjalta. Kuka tahansa, kaikkialla Euroopassa, voi osallistua tämän aloitteen rakentamiseen ja laajentamiseen. Lisäksi muut bitcoinerit ympäri maailmaa ovat myös tervetulleita osallistumaan ja auttamaan laajentamaan sen materiaalia, asiantuntemusta ja laajuutta.

Suurimmalla osalla Euroopan mantereen väestöstä ei ole tietoa Bitcoinista, ja se saa heidät uskomaan propagandaan, vääriin tietoihin ja tietoihin sekä oikea-aikaiseen FUD* : hen, jota levittävät ne, jotka joko eivät ymmärrä Bitcoinia tai vastustavat innovointia tai kehitystä, joka tarjoaa paremman korvikkeen sille, mitä heillä on tarjota.

The Little HODLer Comics - Lina Seiche

Koko ihmiskunnan historian ajan, aina kun uusi keksintö tai innovaatio on tuotu massoihin, sitä on käsitelty vihamielisyydellä. Monia tällaisia esimerkkejä ovat painokone, hehkulamppujen keksiminen ja jopa Internet. Jos tänään sanomme kenellekään, että näitä yhteiskunnalle tuotuja innovaatioita pidettiin kielteisinä, monet ihmiset eivät ehkä usko sitä.

FUD: Daily Mail, 2000 (Internet) vs WEF, 2017 (Bitcoin)

Samanlaisia näkemyksiä jaetaan Bitcoinista tänään, demonisoimalla tai luomalla epäilyksiä siitä. Bitcoin on "Satoshi Nakamoto" tekninen, matemaattinen ja taloudellinen ihme, jolla on taipumus pitää monia muotoja hajautetussa muodossaan : Omaisuus, vaihtoväline ja verkko. Suurin osa ihmisistä, jotka eivät ymmärrä Bitcoinia, uskoo yleensä FUD: hen.

Näin ollen tämä aloite on perustettu yhdellä tavoitteella - "Jakaa tietoa ja kouluttaa massoja Bitcoinista ja siitä, miten se voi hyödyttää heitä, sekä puuttua FUD: hen tosiasioilla". Yhdistämällä koulutusmateriaaleja, artikkeleita, videoita, podcasteja sekä työpajoja ja tapaamisia kaikilta ahkerilta bitcoinereilta ympäri Eurooppaa.

*FUD tarkoittaa "pelkoa, epävarmuutta ja epäilystä". Se on viestintätaktiikka, jota käytetään vaikuttamaan ihmisiin negatiiviseen käsitykseen jostakin, yleensä tahallisen väärän tiedon tai pelon lietsomisen kautta.