,

,

Om

'Europeiske Bitcoiners' est. Block 731398 er et utdannings- og samfunnsinitiativ for å samle alle europeiske Plebs og de som ønsker å lære om Bitcoin. Dette distribuerte ideelle initiativet fokuserer på å bygge en plattform for deling, samarbeid og Bitcoin Education, som bygger bro mellom språk, regioner og land over hele Europa.

Som et distribuert utdanningsnettverk er det ingen sentral myndighet eller ledelse for dette initiativet og er utelukkende avhengig av deltakelse, kurering av innhold på frivillig basis. Alle, hvor som helst i Europa, kan bidra til å bygge og utvide omfanget av dette initiativet. I tillegg til andre bitcoiners over hele verden er også velkomne til å bidra og bidra til å utvide materialet, kompetansen og omfanget av det.

Flertallet av befolkningen over hele det europeiske kontinentet mangler kunnskap om Bitcoin, og det fører dem til å tro på propaganda, falske data og informasjon, samt rettidig FUD* spredt av de som enten ikke forstår Bitcoin eller står imot innovasjon eller utvikling som gir en bedre erstatning for hva de har å tilby.

The Little HODLer Comics av Lina Seiche

Gjennom menneskehetens historie, hver gang en ny oppfinnelse eller innovasjon har blitt brakt til massene, har den blitt behandlet med fiendtlighet. Mange slike eksempler inkluderer, trykkpressen, oppfinnelsen av lyspærer og til og med Internett. Hvis vi i dag sier til noen at disse innovasjonene brakt til samfunnet ble sett på som negative, er det mange som kanskje ikke tror det.

FUD: Daily Mail, 2000 (Internet) vs WEF, 2017 (Bitcoin)

Lignende synspunkter deles om Bitcoin i dag, demoniserer eller skaper tvil om det. Bitcoin er et teknologisk, matematisk og økonomisk vidunder av 'Satoshi Nakamoto', som har en tendens til å holde mange former i sin desentraliserte form : En eiendel, et utvekslingsmedium og et nettverk. De fleste som ikke forstår Bitcoin har en tendens til å tro på FUD.

Dermed er dette initiativet satt opp med ett mål - "Å dele kunnskap og utdanne massene om Bitcoin og hvordan det kan være til nytte for dem, samt å takle FUD med fakta". Samle utdanningsmateriell, artikler, videoer, podcaster, samt workshops og møter, fra alle de hardtarbeidende bitcoiners rundt om i Europa.

*FUD står for «frykt, usikkerhet og tvil». Det er en kommunikasjonstaktikk som brukes til å påvirke folk til å ha en negativ oppfatning av noe, generelt gjennom bevisst feilinformasjon eller oppfordring til frykt.